Юлия Ликоманова – Мутафчиева и Мастън Мастънов са новите заместници на областния управител на Велико Търново Ивайло Здравков. Ресорите им определи със своя заповед губернаторът.

Юлия Ликоманова – Мутафчиева ще отговаря за Заетост, безработица и социални дейности; Здравеопазване, Сътрудничество с неправителствени организации; Култура, Противодействие на корупцията; Международни контакти на регионално ниво; Устройство на територията; Туризъм;

Мутафчиева е завършила „Английска филология“ и „Финанси“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Има над 20-годишен стаж в администрацията на Община Велико Търново. Има опит при управлението на партньорски проекти с европейско и национално финансиране, както и финансирани с други фондове и международни програми. Притежава експертиза в изпълнението на проекти за подобряване на техническата и дребномащабна инфраструктура; устойчиво и интегрирано градско развитие с прилагане на мерки за енергийна ефективност; за икономическо развитие на културното наследство в трансграничния регион чрез разработване на съвместни туристически продукти; създаване и промотиране на иновативни културни събития; развитие на  българския екотуризъм.

Семейна е, има две деца.

Мастън Мастънов ще отговаря за ресорите: Етнически и демографски въпроси; Екология и опазване на  околната среда; Образование; Електронно управление; Земеделие и гори; Младежки дейности и спорт; Транспорт;

Мастънов е роден през 1991 година, завършил е „Финанси“ и „Международни икономически отношение и Международна икономика“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Бил е общински съветник в ОбС – Полски Тръмбеш над 2 мандата, както и народен представител в 45-то НС. Работил е в частния сектор.

Семеен е, с едно дете.