От името на областния управител инж. Георги Гугучков главният секретар на Областна администрация Цанко Стефанов награди призьор в Националния конкурс за млади изпълнители за забавна песен „Полските щурчета“, който се проведе през уикенда в Полски Тръмбеш. Цанко Стефанов връчи награда на Кристина Неделчева от Габрово, която завоюва второ място във възрастовата група 9-12 години. Г-н Стефанов поздрави организаторите на обичания и традиционен конкурс за усърдието и всеотдайността, с които те работят за откриване, популяризиране и развитие на младите български изпълнители.

„Убеден съм, че инвестицията в талантливите младежи, е добра основа за бъдещето и просперитета на всяко общество.Пожелавам ви успех, вдъхновение и всеотдайна публика, а в лочен план – здраве и удовлетворение“, се казва в поздравителния адрес от областния управител.

Целта на проявата е участниците да представят своя талант, култура и традиции, както и да допринесе за създаването на една приятелска атмосфера на хората от Полски Тръмбеш и участниците.

Снимки: Йоанна Бояджиева