Областният управител Людмила Илиева откри нов шоурум на великотърновска фирма с традиции в производството на рамки.

„Пожелавам ви здраве, много клиенти и все така да творите красота. Вие сте отличен пример за това как средният и малък бизнес не разчита на помощи от държавата, а се справя с креативност, нови идеи и най-вече инвестира по време на криза. На добър час с новия шоурум и нови предприемачески успехи“, пожела Людмила Илиева.

Отец Славчо освети новия шоурум и отслужи молебен за здраве.

„Екип“ ООД Велико Търново е фирма с над 20 годишен опит в производството на рамки. Фирмата има дистрибутори в цялата страна, които предлагат големи възможности за рамкиране на картини, огледала, гоблени, плазми, снимки и мн. др. Продукцията на дружеството се предлага на щандовете на големи търговски вериги, както и в по-големите галерии във всеки български град.

Репродукциите на картини са оригинален начин да се докоснете до изобразителното изкуство. Те са един уникален вариант за подарък или интериорно допълнение за дома, офиса или ателието. Подходящи са за декорация на хотели, административни сгради и заведения. Репродукциите представляват висококачествен печат с еко мастила върху италианска канаваца, аранжирани в подходяща за изображението рамка.

Фирмата предлага и разнообразие от фотографски рамки за снимки – PVC профили, алуминиеви рамки, луксозни рамки, рамка клип, рамки за детски отпечатъци.

Интериорните огледала на дружеството са изключително практични и могат и могат да бъдат подсилващ елемент за дома – коридори, кухни и бани, тоалетки. Всяко огледало е аранжирано в луксозна рамка.