Заместник областният управител Огнян Стоянов бе гост на патронния празник на ОУ „Иван Вазов“ в Горна Оряховица. Учебното заведение отбелязва 145 години от създаването си и 65 години от самостоятелното си съществуване.

„Пожелавам ви все така успешно да съчетавате традициите с най-новите тенденции в развитието на качественото образование и възпитаването на младите хора на Горна Оряховица, така че те да станат достойни български граждани“, поздрави училищното ръководство зам. областният управител.

„Уважаеми учители, поздравявам ви за усърдната и всеотдайна работа през годините. Пожелавам ви да имате поводи да се гордеете с постиженията на учениците си и да сте все така отдадени на най-благородната професия! Уважаеми ученици, учете се, попивайте знанията и уменията, на които вашите преподаватели ви учат. Мечтайте смело и сбъдвайте мечтите си. Бъдете вдъхновени, любопитни и целеустремени и един ден ще се гордеете, че сте били възпитаници на ОУ „Иван Вазов“ в Горна Оряховица“, каза още Огнян Стоянов.