Заместник областният управител Станислав Николов уважи откриването на фотоизложбата „Другото лице на воините ни“.  Шестнадесетте фотоесета, показващи другото лице на българските войници в Първата световна война са подредени в изложбените зали „Рафаел Михайлов“ във Велико Търново. Организатори на експозицията са БТА и Държавният военен архив във Велико Търново.
Станислав Никлов поздрави организаторите и авторите на експозицията.

Той акцентира, че авторите на изложбата ни представят разказ за човека на фронта, по този начин те разказват и за самата война, за всички нейни страни.
„16-те фотоесета са урок по родолюбие. Те докосват сърцата на любителите на историята и  представляват интерес за ученици, студенти и гости на Велико Търново.

 Нека тази изложба да е и урок, че войната трябва да бъде само история!“, каза в обръщението си заместик областният управител.
Експозицията е един от акцентите в честването на 70-годишнината от създаването на Държавния Военноисторически архив и основаването на архивната система у нас.
Под формата на фоторазкази, авторите на изложбата Ирена Данаилова и Георги Генчев – кореспонденти на БТА във Видин и Варна, илюстрират живота на редовите войници от деня на мобилизацията им, чак до края на войната.